Κράτηση
για &

Εστίαση & Καφές

Δεν γίνεται να πας στηv Μακρινίτσα και να μην επισκεφτείς το οινομαγειρείο «Κάρδαμο» , δέκα μέτρα από το Αρχοντικό Ευήλιον, όπου, με γνώση και σεβασμό στην Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, σερβίρονται ψητά και μαγειρευτά όλο το χρόνο όπως επίσης και η οικογενειακή ταβέρνα « Απόλαυση» για καλό σπιτικό φαγητό. Στο χωριό υπάρχουν και παραδοσιακά ταβερνάκια. Ένα από αυτά είναι το « Α και Β» στην είσοδο του χωριού όπου μπορείτε να απολαύσετε την ελληνική πηλιορείτική κουζίνα έχοντας μπροστά σας θέα το Βόλο. Σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε το ουζερί «Θεόφιλο» , για τσιπουράκι με μεζέ διπλά στην τοιχογραφία του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου όπου χρονολογείτε το 1910!

Για καφέ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην « Σύναξη των θεών» για καλό καφέ, ποτό, γλυκό και εξαιρετικό σέρβις ατενίζοντας τη θέα από ψηλά.

Το «Art Cafe» βρίσκεται στο χώρο παλιού Αρχοντικού που στεγάζει το κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Μακρινίτσας απολαμβάνοντας παράλληλα τον καφέ τους, το τσάι τους , το ποτό τους, τα υπέροχα γλυκά τους και το εξαιρετικό σέρβις ατενίζοντας τη θέα από ψηλά με πανοραμική θέα στο Βόλο.

Το Paschalis arthouse-cafe» επίσης προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να θαυμάσουν μοναδικά έργα τέχνης, απολαμβάνοντας παράλληλα τον καφέ τους, το τσάι τους ή το ποτό τους, με πανοραμική θέα στο Βόλο.

Λίγο έξω από την Μακρινίτσα , στο δρόμο μεταξύ Μακρινίτσας και Πορταριάς βρίσκεται το «Αερικό» για καφέ, δροσερά ροφήματα και κοκτέιλ όλο το χρόνο με θέα στο Βόλο.