για &

Δραστηριότητες

CANYONING
Το canyoning, κατάβαση φαραγγιών δηλαδή, αποτελεί για πολλούς οπαδούς των extreme sports την κορυφαία από τις υπαίθριες δραστηριότητες. Η πεζοπορία ανάμεσα σε τεράστιους κατακόρυφους βράχους και μέσα από στενά περάσματα, ο ίλιγγος του ύψους, η κατάβαση βράχου (rappel) σε καταρράκτη με χρήση ειδικού εξοπλισμού, οι βουτιές στα δροσερά νερά, είναι μια αυθεντική περιπέτεια για απαιτητικούς, του ζητούν εμπειρίες. Το Πήλιο προσφέρεται ιδιαίτερα για το σπορ με τα πανέμορφα φαράγγια του, όπως του Μυλοποτάμου, της Φακίστρας, κ.ά.
ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Τέτοιο ποδηλατικό τερέν ούτε στα όνειρά σας: Καλντερίμια, μονοπάτια, αγροτικοί χωματόδρομοι για όλα τα επίπεδα και τις προτιμήσεις. Από χαλαρές βόλτες με την οικογένεια μέχρι ορεινά μονοπάτια μέσα από τις οξιές και καταβάσεις που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη.
ΒΟΛΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΜΙΣΗΣ ΜΕΡΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ)
Η "Πολιτιστική Περιήγηση στο Βόλο" είναι ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες της περιοχής. Είναι μια βόλτα με ποδήλατο στην πόλη του Βόλου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα κύρια μουσεία και αξιοθέατα. Διάρκεια 3,5 ώρες.Βαθμός δυσκολίας * (εύκολο).Ημερομηνίες: Καθημερινά, όλο το χρόνο