Κράτηση
για &

Παραδοσιακό ξενοδοχείο Ευήλιoν στη Μακρινίτσα του Πηλίου

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον βρίσκεται στο κέντρο της γραφικής Μακρινίτσας και διαθέτει τέσσερα δίκλινα δωμάτια, ένα τρίκλινο και δυο δίχωρες σουίτες με τζάκι, εκ των οποίων η μια διαθέτει και μπαλκόνι. Το κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και ξεχωριστό από τα άλλα, όπως και οι ονομασίες τους που είναι εμπνευσμένες από την Ελληνική Μυθολογία.
Ευήλιον Παραδοσιακό Ξενοδοχείο στο Πήλιο

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον που το όνομά του είναι η σημασία του, είναι ένα καλαίσθητο παραδοσιακό κτίσμα του 19ου αι. Χτισμένο το 1856 χρησίμευε αρχικά ως κατοικία ενώ η αναπαλαίωση και η μετατροπή του σε ξενώνα έγινε σύμφωνα με την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του τόπου, διατηρώντας ταυτόχρονα το παραδοσιακό πηλιορείτικο στυλ με τους πέτρινους τοίχους 70 cm, τα ξύλινα πατώματα και οροφές τα παραδοσιακά ξύλινα παράθυρα, τα σκαλιστά έπιπλα και την προσεγμένη διακόσμηση.

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον βρίσκεται στο κέντρο της γραφικής Μακρινίτσας και διαθέτει τέσσερα δίκλινα δωμάτια, ένα τρίκλινο και δυο δίχωρες σουίτες με τζάκι ,εκ των οποίων η μια διαθέτει και μπαλκόνι. Το κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και ξεχωριστό από τα άλλα , όπως και οι ονομασίες τους που είναι εμπνευσμένες από την Ελληνική Μυθολογία (Αύρα, Αίγλη Αίθρα, Φοίβη Φαίδρα, Ηώ, Ινώ ).

Από τα δωμάτια καθώς και από τις δυο πλακόστρωτες αυλές του μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα προς την πόλη του Βόλου, τον Παγασητικό και τα γύρω βουνά και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και την ηρεμία του τόπου.

Στο Ξενοδοχείο Ευήλιον παρέχεται δωρεάν Wi-Fi, επίπεδη τηλεόραση , ιδιωτικό μπάνιο, ενώ στην τραπεζαρία με το τζάκι προσφέρεται πλούσιο σπιτικό πρωινό. Η πρόσβαση στο Ξενοδοχείο γίνεται με αυτοκίνητο μέχρι το δημόσιο πάρκινγκ του χωριού και από εκεί μια απόσταση περίπου140 μ πρέπει να διανυθεί με τα πόδια.

Το Ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον απέχει 2km από το γραφικό χωριό της Πορταριάς, ενώ το χιονοδρομικό κέντρο είναι προσβάσιμο στα 12 km και η πόλη του Βόλου στα 7km μακριά.