για &

Ξενοδοχείο Ευήλιον
Πήλιο

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον βρίσκεται στο κέντρο της γραφικής Μακρινίτσας και διαθέτει τέσσερα δίκλινα δωμάτια, ένα τρίκλινο και δυο δίχωρες σουίτες με τζάκι, εκ των οποίων η μια διαθέτει και μπαλκόνι. Το κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία. Χτισμένο το 1856 χρησίμευε αρχικά ως κατοικία ενώ η αναπαλαίωση και η μετατροπή του σε ξενώνα έγινε σύμφωνα με την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του τόπου, διατηρώντας ταυτόχρονα το παραδοσιακό πηλιορείτικο στυλ με τους πέτρινους τοίχους 70 cm, τα ξύλινα πατώματα και οροφές τα παραδοσιακά ξύλινα παράθυρα, τα σκαλιστά έπιπλα και την προσεγμένη διακόσμηση.
LCD Τηλεόραση
Τζάκι
Δωρεάν WiFi
Υπηρεσίες
Φαγητό & Ποτό
Γιατί απευθείας κράτηση

 Χαμηλότερες τιμές  Ειδικές προσφορές  Δωρεάν αναβαθμίσεις

Απευθείας κράτηση
  booking expedia
Χαμηλότερη τιμή      
Έκπτωση για μεγάλη διαμονή      
Προνόμια      
Early check-in *      
Δωρεάν check out αργά      
Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου *      
* εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα
Παραδοσιακό ξενοδοχείο Ευήλιoν στη Μακρινίτσα του Πηλίου - Ξενοδοχείο Ευήλιον

Παραδοσιακό ξενοδοχείο Ευήλιoν στη Μακρινίτσα του Πηλίου

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο στο Πήλιο Ευήλιον βρίσκεται στο κέντρο της γραφικής Μακρινίτσας και διαθέτει τέσσερα δίκλινα δωμάτια, ένα τρίκλινο και δυο δίχωρες σουίτες με τζάκι, εκ των οποίων η μια διαθέτει και μπαλκόνι. Το κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και ξεχωριστό από τα άλλα, όπως και οι ονομασίες τους που είναι εμπνευσμένες από την Ελληνική Μυθολογία.
Το μπαλκόνι του Πηλίου
«Μπαλκόνι του Πηλίου», την λένε κι αυτό θα το διαπιστώσεις αμέσως, βλέποντας τη μοναδική θέα του Βόλου και του Παγασητικού, καθώς θα περιδιαβαίνεις τα καλντερίμια της. Είναι χτισμένη κλιμακωτά, έτσι ώστε τα πρώτα σπίτια της, στη συνοικία Κουκουράβα, να βρίσκονται σε υψόμετρο 300 μ. ενώ τα τελευταία, στη συνοικία Κακουνά, σε υψόμετρο 850μ. με την κεντρική «πλατεία Ειρήνης», κάπου στη μέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμονή στο Πήλιο

Άνετα παραδοσιακά δωμάτια & βίλες
C
Carin
Kluisbergen Belgium   Belgium
*Just want to say Hi. https://briansclub.pro
An outstanding share! I've just forwarded this onto a friend who had been conducting a little homework on this. And he actually ordered me dinner because I found it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to talk about this topic here on your web page.... ++
11.05.2025
D
Donna
Birts Street Turkey   Turkey
*Im happy I now registeredhttps://pois0n.biz/
whoah this weblog is magnificent i really like studying your posts. Keep up the great work! You understand, many people are hunting round for this information, you can help them greatly.... ++
04.12.2025
L
Luz
Burgum Netherlands   Netherlands
*Im glad I now registeredhttps://ultimateshop.biz/
Hi, this weekend is nice designed for me, since this moment i am reading this wonderful educational piece of writing here at my house.... ++
09.09.2025
dypa
ESPA